Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
"Big Brother" la Consiliul Judeţean
Sergiu Lenghel  - Luni, 19 Iulie 2010

Palatul Administrativ este "împânzit" de camere video care supraveghează tot ce mişcă în clădirea unde muncesc ştabii judeţului.

Recent au fost instalate două camere video pe holul de la etajul I ce duce spre birourile şefilor de la Consiliul Judeţean, şi încă una care îi "monitorizează" pe consilierii preşedintelui Csehi Arpad, el având posibilitatea să urmărească din biroul propriu activitatea subalternilor.

 

Unul dintre consilierii preşedintelui, Ciprian Fabian, se numără printre cei „pândiţi” de "Big Brother" în timpul serviciului şi spune că imaginile video sunt înregistrate şi pot fi revăzute, dacă se impune acest lucru.

Mai pe româneşte, dacă se petrece ceva "necurat" prin CJ sau intră vreun musafir nepoftit, se poate proba direct de pe imaginile înregistrate de camerele video.

 

Dacă la etajul I se simte deja o oarecare siguranţă din acest punct de vedere, la restul nivelelor funcţionarii încă nu trebuie să-şi facă „griji”.

 

Consiliul Judeţean a apelat la o firmă specializată în instalarea şi supravegherea video, având un contract semnat pe mai mulţi ani, astfel că banii alocaţi pentru acest serviciu include şi salariul portarului. Acesta monitorizează exteriorul Palatului Administrativ, însă doar zona dinspre pasajul cu treptele de marmură şi bariera care se ridică ori de câte ori intră vreo maşină pe platou.

1378 vizite
Distribuie pe